De Chirojongens zijn dit jaar een toffe leidingsgroep van 16 man.

Hou zeker deze pagina in de gaten als je wilt weten wat zij zoal het hele jaar door uitspoken!

Gisteren en vandaag stonden we met de meisjesleiding aan de scholen van Dorne en Opoeteren om wafels en chocomelk uit te delen, en om de toekomstige leden warm te maken voor de Chiro! De wafels waren al snel op :)
Volgende week zondag, 17 september, hebben we onze Openchirodag! Ben je van 2009 of ouder, en zoek je iets waarbij je je iedere week kan amuseren? Twijfel dan niet om te komen! De Openchirodag begint voor de leden om 13u30. Van 14u tot 17u spelen we allerlei spelen, en om 17u is er een praatcafé voor de ouders. We zien jullie dan!



Schoolbezoek Dorne en Opoeteren

Schoolbezoek Dorne en Opoeteren

Schoolbezoek Dorne en Opoeteren

Schoolbezoek Dorne en Opoeteren

Schoolbezoek Dorne en Opoeteren

8 september 2017

Op zondag 17 september is er weer onze jaarlijkse Openchirodag! Op deze dag kunnen de (nieuwe) leden om 13u30 kennis maken met de Chiro in een aantal leuke spelen. Voor de ouders is er om 17u een praatcafé om meer te weten te komen over onze Chiro en om de leden in te schrijven. Verder voorzien we nog leuke randactiviteiten zoals een springkasteel, en nog meer :) We zien jullie dan! PS: vergeet niet je versleten Chirobroek te gaan vervangen bij Chirowinkels De Banier ;)



Open Chiro Dag

1 september 2017

Herbeleef het bivak in Fontenaille met dit filmpje!





3 augustus 2017

Het kamp zit er jammer genoeg op. Wat een geweldige week! Bedankt aan alle leden, kookploeg en ouders voor het vertrouwen! Tot in september jongens.



slot kamp Fontenaille

29 juli 2017
up